İçeriğe geç

Of Kaymakamı Nereli

Of Kaymakamı kimdir?

6 Eylül

Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu nereli?

1985 yılında Diyarbakır’da doğdu.

Denizli Kaymakamı kim?

Kaymakamımız Abdullah DEMİR, 08.09.

Adana Kaymakamı kimdir?

23 Ağustos

Türkiye’nin en genç kaymakamı kimdir?

Kaymakam Muhammet GÜZEL 1993 yılında Konya’da doğdu.

Zübeyde Aslan kaymakam kimdir?

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Zübeyde ASLAN, Küre ilçesine kaymakam olarak atandı. Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden 2019 yılında mezun olan Zübeyde ASLAN, Kastamonu ili Küre ilçesinde kaymakam olarak görevine başladı.

Mehmet Aksu nereli?

24 Ekim

Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü kimdir?

Yüreğir Belediyesi Temizlik Görevlimiz Sayın Mehmet Parmaksız ve tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

Ahmet Aksu aslen nereli?

Ahmet Aksu (siyasetçi)Ahmet Aksu1887 Doğumlu Kahramanmaraş, TürkiyeÖlüm 11 Kasım 1954UyruğuTürk VatandaşlığıTürkiye3 satır daha

Çivril Kaymakamı kimdir?

Denizli Çivril İlçe Kaymakamı olarak atanan Keban Kaymakamı Hasan AKBULUT, Valimiz Dr. Ömer TORAMAN’ı ziyaret etti. Sayın Valimiz çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılarının devamını diledi.

Denizli Tavas Kaymakamı kim?

Kaymakamımız Sayın İsmail DEMİR, Tavas Mehmet Özen İlkokulu’nda 2024-2025 eğitim öğretim yılı için düzenlenen “İlköğretim Haftası” kutlama programına katıldı. Kaymakamımız Sayın İsmail DEMİR ve Tavas Belediye Başkanı Sayın Kadir TATIK, Denizli Valimiz Sayın Ömer Faruk COŞKUN’u makamında ziyaret etti.

Pamukkale Kaymakamı kim?

1971 yılında Kırıkkale’de doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Kozan Kaymakamı kim?

Sayın Kozan Organize Sanayi Bölgesi Başkanı ve Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve Kozan Ticaret Odası Meclis Başkanı Özgür Ataş, AOSB Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Ceyhan Kaymakamı kim?

Kaymakamımız Sayın Ramazan Kurtyemez, Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mehmet Karabey ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Özer Er ile birlikte ilçemize bağlı Hamdilli ilçesi sınırındaki zeytinlikte zeytin hasadı yapan vatandaşları ziyaret etti.

Adana Feke Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Şafak Karaca ve ilçe yöneticilerimiz mahalle ziyaretleri kapsamında Kayadibi ve Konakkuran’da vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Söğüt Kaymakamı kim?

8 Ağustos

Sarıyahşi Kaymakamı nereli?

7 Ağustos

Kaymakam Oğuzhan Akman kimdir?

Sarıyahşi Kaymakamı… 1995 yılında Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2017 yılında Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.

Bursa ilçe kaymakamı kimdir?

24 Ağustos 2023 tarih ve 32289 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ilçemizin Kaymakamlığına atanan Murat SÜZEN;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir