İçeriğe geç

Merkür Retro Mu Nasıl Anlarım

2024 Merkür retrosu ne zaman?

5 Ağustos – 29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerçekleşecek olan Merkür geri hareketi şu şekilde ilerleyecek: 5 Ağustos – 15 Ağustos tarihleri ​​arasında Merkür Başak burcunda geri hareket edecek. Bu dönemde duygusal ve fiziksel sağlığınızı dengelemeye dikkat etmelisiniz. Eleştirel veya küçümseyici bir tavır tartışmalara yol açabilir.

Doğum haritada retro nedir?

Vedik Astrolojide, Retro/Vakri Gezegeni gezegenin ters yönde hareket ettiği anlamına gelir. Gerçekte, hiçbir gezegen geriye doğru hareket etmez veya hareketlerinin yönünü (ileri veya geri) belirli bir zaman noktasında değiştirmez. Bu yalnızca Vedik Astrolojide dikkate alınır.29 Haziran 2022Vedik Astrolojide, Retro/Vakri Gezegeni gezegenin ters yönde hareket ettiği anlamına gelir. Gerçekte, hiçbir gezegen geriye doğru hareket etmez veya hareketlerinin yönünü (ileri veya geri) belirli bir zaman noktasında değiştirmez. Bu yalnızca Vedik Astrolojide dikkate alınır.

Merkür retro hangi burçta?

Yılın son Merkür gerilemesi 27 Eylül – 19 Ekim tarihleri ​​arasında Terazi burcunda gerçekleşecek. Durağan Merkür gerilemesi 26 – 27 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ve bir sonraki durağan Merkür gerilemesi 17 ve 19 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

Astrolojide retro olunca ne olur?

Retro kelimesi astrolojide gezegenlerin geriye doğru hareketini ifade etmek için kullanılır. Her gezegenin bir dönüş hızı vardır. Ancak, zaman zaman yavaşlar ve Dünya’nın gözünden bakıldığında, bir süre için Dünya’nın dönüş hızından daha yavaştır. Bu durumda, Dünya’daki gözlemci gezegenin geriye doğru hareket ettiğini algılar.

Merkür hangi burçta 2024?

2024 MERKÜR BALIK BURCUNDA. İletişim gezegeni Merkür, 23 Şubat’ta Balık burcuna geçiş yapacak.

Merkür retrosunda neler olur?

Merkür’ün durağan olduğu zamanlar önemlidir; yeni görevler üstlenmek ve kararlar almak önerilmez. Ancak bir görevi tamamlamak için kullanılabilir. Merkür’ün gerilemesi, aradan veya hatta gerilemeden önceki haftadan çok daha keyiflidir. Herhangi bir Merkür gerilemesi sırasında, Merkür’ün temsil ettiği konularda zorluklar olabilir.

Retroda ilişkiye başlanır mı?

Merkür retrodayken eski ilişkiler neden başlayabilir, eski partnerler neden geri dönebilir: Merkür retrosunun mantığına göre; geri dönenler aslında o ilişkide hala bitmemiş bir şeyler olduğu için gelirler.

Gezegenin retroda olduğu nasıl anlaşılır?

Bu arada, haritanızdaki gezegenlerin geri harekette olup olmadığını nasıl anlarsınız? Haritanızdaki bir gezegenin yanında (R) işareti varsa, o gezegen geri harekettedir. Güneş ve Ay asla geri hareket etmez. Merkür haritanızda geri harekette olduğunda, bireyin zihni içe doğru çalışır ve geriye gidip olayları tekrar tekrar tekrarlama eğilimindedir.

Burçta retro ne demek?

Dünya’dan baktığımızda, gezegenlerin dönüş hızı Dünya’nın dönüş hızından yavaşlarsa, gezegenler gözlemlediğimiz referans noktasından geriye doğru hareket ediyormuş gibi algılanır. Bu duruma astrolojik retrograd, kısaca retro denir.

Hangi retro’da evlenilmez?

Bu benim tavsiyem, özellikle bu yaz evleneceklere, dikkatli olun. Venüs geri hareketteyken evlenemezsiniz.

Retroyla gelen retroyla gider mi?

Retro dönemde eski sevgilinizle tekrar karşılaşabilirsiniz veya retro dönemde kırılmış bir aşkı tekrar kendinize çekebilirsiniz. Ancak unutmayın: retroya ait olan retroya aittir.

Merkür neyi temsil eder?

Merkür’ün astrolojide temsil ettiği temel işlevler düşünme, konuşma, yazma, anlama, iletişim, öğrenme ve bilgi aktarmadır. Olumlu anlamda zeka, hızlı kavrama, entelektüel yetenek ve hızlı iletişimden sorumludur.

Merkür retrosu 2024 ne zaman bitiyor?

Gerileme ilk olarak 6-14 Ağustos tarihleri ​​arasında Başak burcunda gerçekleşmiş olup, 15-28 Ağustos tarihleri ​​arasında Aslan burcunda yaşanacak. Gerileme etkileri 30 Ağustos’ta tamamen sona erecek. Astrologlar, Merkür gerilemesinin özellikle ilişkiler ve ortaklıklar konusunda etkili olduğunu ve bu yönlerin dikkate alınması gerektiğini bildiriyor.

Satürn retrosu ne zaman 2024?

Satürn Balık Burcunda Retronun Zodyak Burçlarına Etkisi ✨ RETRO TARİHİ: 23 HAZİRAN – 15 KASIM 2024. Bu yazıda Yengeç, Aslan ve Başak burçları yer alıyor.

Merkür retrosu ne zaman 2025?

Bu arada, Koç burcundaki Merkür 2025’te bir başka gerileme yapıyor! 15 Mart’ta başlıyor, Merkür gerilemesi 7 Nisan’da Balık burcunda sona eriyor ve tabii ki Koç burcuna geri dönüyor. Bu gerileme sırasında ne deneyimlediğinizi veya deneyimlemediğinizi bilmiyorum ama henüz bitmemiş gibi görünüyor!

Merkür gerilemesi ne zaman başlıyor?

Merkür Gerilemesi 6-29 Ağustos: Sonbahar aylarında doğru yöne doğru ilerlemek için yavaşlamanın, plan yapmanın ve düşünmenin zamanı geldi. Merkür gerilemesi 6-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerçekleşecek.

2024 yılında tutulmalar ne zaman?

İşte 2024 ay tutulması takvimi… 2024’ün ilk ay tutulması, 20 Mart’taki ilkbahar ekinoksundan sonraki “Solucan Ayı” sırasında, 25 Mart’ta yarı gölgeli tutulma olarak gerçekleşti. İkinci ay tutulması 18 Eylül’de 05:14’te başlayıp 06:16’da sona erecek ve kısmi güneş tutulması olacak.

Merkür retroda evlenilir mi?

Merkür: Elbette Merkür gerilemedeyken evlenmeyin, çünkü Merkür gerilemesi iletişimin en sorunlu olduğu döngüyü temsil eder. Evlilikte kendinizi ifade etmek zorlaşır.

2024 Saturn retrosu ne zaman?

Satürn Retrosunun (30 Haziran – 14 Kasım 2024) Burçlara Etkileri | Astroloji.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir