İçeriğe geç

Kaymakam Halis Hacıismailoğlu Kimdir

Kürtün Kaymakamı kim oldu?

28 Eylül 1992’de Marmaris’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Marmaris’te tamamladı. 2014 yılında Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 8 Haziran 2020’de Ordu Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği görevine başladı.

Dörtyol ilçe kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Ümit Altay, Dörtyol Bilim ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Bilim Şenliği’ne katıldı. Öğrencilerin çeşitli türdeki çalışmalarını inceleyen Kaymakam Ümit Altay, ayrıca Anlama Hızlı Okuma yarışmasında başarılı olanlara teşekkür belgeleri takdim etti.

Köyceğiz Kaymakamı kim?

Kaymakamımız Mustafa Maslak, Gökçeova Göleti ormanlık alanını ve Yayla İlçe Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Sakarya Kaymakamı kimdir?

1969 yılında Zonguldak’ta doğan Ersin EMİROĞLU, ilk ve orta öğrenimini Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde tamamladıktan sonra İ. Ü. S. B. F. Kamu Yönetimi Fakültesi’nden 1990 yılında mezun oldu.

Kaymakam Osman Kurt kimdir?

3 Mart 1996’da Erzurum’da doğan Kaymakam Osman KURT, ilk ve orta öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 2019 yılında Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Kaymakam KURT, 2020 yılında Erzurum Valiliği Mülki İdare Amiri adayı oldu.

Karakoyunlu Kaymakamı kimdir?

26 Ağustos 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilçemize atanan Kaymakamımız Sayın Nurettin YAVUZ, 13 Eylül 2024 tarihinde atanmıştır.

Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay kimdir?

Ahmet Yesevi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. İyi derecede İngilizce ve İspanyolca bilmektedir. Kaymakamımız evli ve bir kız çocuğu babasıdır. 2 Ekim 2023 tarihinde Dörtyol Kaymakamlığı’nda göreve başlamıştır.

Dörtyol AKP ilçe başkanı kim?

İlçe Protokol ListesiDÖRTYOL İLÇE TEBRİK GİRİŞİ (TUTANAK) SIRASI ADI SOYADICumhuriyet SavcısıEmre ÖZSOYİktidar Partisi, Ana Muhalefet Partisi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Grubu Olan Siyasi PartilerAdalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) İlçe BaşkanıAtty.Mitthat AÇICI188 satır daha

Nerenin kaymakamı meşhur?

Kısa öyküsü şöyle: Eski bir kaymakam olan Yalova’ya genç bir kaymakam atanır… İlk defa sudan çıkmış balık gibi makamına oturan bu kaymakam, artık “mülki idareci” olduğunu herkesin duyduğunu, herkesin kendisini arayıp tebrik edeceğini, kendisine saygının eksik edilmeyeceğini söyler…

Datça Kaymakamı nereli?

1985 yılında Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini 2003 yılında Elazığ’da tamamladı.

Mersin ilçeleri kaymakamları kimdir?

B. Akdeniz. Kaymakam. Zeyit ŞENER. 260879. … C. Anamur. Kaymakam. Bilal BOZDEMİR. 66940. … D. Aydıncık. Kaymakam. Selahattin Hıdır. 11662. … Kaymakam E. Bozyazı. Tuncay TOPSAKALOĞLU. 26985. … F. Çamlıyayla. Kaymakam. Tayfun YILMAZ. 8692. … G. Erdemli. Kaymakam. Aydın TETİKOĞLU. 153967. … H. Gülnar. Kaymakam. Yusuf Ziya YANDI. … İ. Mezitli. Kaymakam. Alp Eren YILMAZ.Daha fazla ürün…

Çukurova ilçe kaymakamı kimdir?

1981 yılında Tokat-Turhal’da doğan Kaymakamımız Hüseyin Tekin, ilköğrenimini Turhal’da tamamladıktan sonra Tokat Mehmet Akif Ersoy Lisesi Yabancı Diller Bölümü’nden mezun oldu. 2003 yılında KTÜ Maliye Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2004 yılında vergi müfettişi oldu.

Geyve Kaymakamı kimdir?

Murat GÜVEN, Selçuk Üniversitesi’nde AB Hukuku alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Sapanca Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Abdurrezzak Canpolat başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Okul Müdürlerinin katılımıyla 2024-2025 eğitim öğretim yılında alınacak güvenlik tedbirleri konusunda toplantı gerçekleştirildi.

Sakarya Serdivan Kaymakamı kimdir?

18 Eylül

Kaymakam Ömer Kalaylı kimdir?

Kaymakamımız Ömer KALAYLI, 1979 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu nereli?

1986 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdu.

Laçin Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sn. Emre KONAK başkanlığında “Eğitim Güvenliği ve Kamu Düzeni Toplantısı 2024-2025” gerçekleştirildi.

Kaymakam Murat Güneş kimdir?

İngiltere Liverpool Üniversitesi’nde yabancı diller eğitimi alan Murat Güneş, 2017 yılında İçişleri Bakanlığı Kaymakamlık Kursu’nu başarıyla tamamlayarak Denizli Kale Kaymakamı olarak görev yaptı. 2019-2021 yılları arasında Muş Hasköy Kaymakamı, 2021-2024 yılları arasında ise Ağrı Eleşkirt Kaymakamı olarak görev yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir